ANATOLIA TURNHOUT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 636 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Anatolia Turnhout. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 6:45 Ik had 2 Pizza's besteld en de levering op 19:00u geplaatst. De pizza's zijn exact om 18:56u geleverd geweest !! Dik in orde zou ik zeggen!!!! Dit verdient 5 sterren!! Als ook het geleverde was top kwaliteit!
2 jun 2024 om 0:18 Al een paar keer order ik extra ananas bij mijn pizza en betaal ik er ook voor maar elke keer vergeten ze het.
25 mei 2024 om 20:52 prima !!!
25 mei 2024 om 20:27 Snelle bezorging, maar ook kwalitatief goed eten!
17 mei 2024 om 23:22 the order has not arrived
8 mei 2024 om 21:53 Niet gewend van Anatolia maar echt teleurstellend weinig kip op mijn creamy kip pizza deze keer :(
30 mrt 2024 om 19:55 Snelle levering, eten was lekker warm en broodje was nog krokant!
30 mrt 2024 om 0:48 Sneller dan ik had verwacht om eerlijjk te zijn (25 minuten). Alles zat erbij en de kebab was exact wat ik hoopte :) Thanks voor de service en het eten (y) I'll be back ;)
28 mrt 2024 om 14:30 Lekker eten..goed verpakt en tijdig geleverd
23 mrt 2024 om 20:23 Altijd lekker
10 mrt 2024 om 21:03 It was long but it worth it, like always it does..
10 mrt 2024 om 19:25 anderhalf uur moeten wachten en eten was niet meer warm genoeg, maar wel lekker